Edouard Baer, maestru de ceremonii la Festivalul de Film de la Cannes

Actorul şi realizatorul de televiziune francez Edouard Baer va fi maestru de ceremonii la cea de-a 61-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 14 - 25 mai, potrivit postului de televiziune Canal+.

37 afișări
Imaginea articolului Edouard Baer, maestru de ceremonii la Festivalul de Film de la Cannes

Edouard Baer, maestru de ceremonii la Festivalul de Film de la Cannes (Imagine: www.premiere.fr)

Actorul, care a putut fi văzut în filme precum "Dumnezeu e mare, eu sunt mititică", alături de Audrey Tautou, "Agenţii Zero-Zero" şi "Brigada Tigrilor", se va ocupa de ceremoniile de deschidere (prezentarea juriului şi a programului festivalului) şi de închidere ale Festivalului de la Cannes.

Filmul "What Just Happened", o satiră hollywoodiană, cu Robert de Niro în rolul unui producător american ce încearcă să supravieţuiască umilirilor la care este supus în cetatea filmului, va fi proiectat în închiderea evenimentului, însă nu se cunoaşte titlul producţiei care va marca debutul acestuia.

Programul ediţiei a 61-a a festivalului, al cărui juriu va fi prezidat de regizorul nord-american Sean Penn, va fi anunţat pe 23 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici