Edward Norton vinde pe site-ul său, în scopuri caritabile, obiecte ale starurilor de la Hollywood

Actorul amerian Edward Norton şi-a îndemnat colegii de breaslă de la Hollywood să îi doneze diverse obiecte pentru a le vânde pe site-ul său, în scopuri caritabile, informează contactmusic.com.

50 afișări
Imaginea articolului Edward Norton vinde pe site-ul său, în scopuri caritabile, obiecte ale starurilor de la Hollywood

Edward Norton vinde pe site-ul său, în scopuri caritabile, obiecte ale starurilor de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei People, Edward Norton, în vârstă de 41 de ani, va vinde la licitaţie aceste obiecte pe site-ul său, www.crowdrise.com.

La această licitaţie, intitulată "Crowdrise Holiday Fundraiser Thing", vor fi puse în vânzare diverse obiecte donate de actorii Ashton Kutcher, Mandy Moore şi James Franco.

Edward Norton a declarat că a lansat acest site cu scopul de "a îndemna" oamenii să se îndrepte către acţiunile de strâgere de fonduri: "Oamenilor le place să facă lucruri drăguţe pentru cei din jur în perioada sărbătorilor şi am lansat site-ul în spiritul acestei idei".

Iniţiativa lui Edward Norton beneficiază şi de sprijinul actriţei Kristen Bell, care a creat un colier, cu un pendantiv din aur de 24 de carate, exclusiv pentru licitaţia de pe site-ul Crowdrise.com. Actorul de comedie Will Ferrell participă şi el la acest proiect, oferind o sticluţă de loţiune pentru bronzat pe care este lipită o fotografie nud a actorului.

Site-ul Crowdrise.com, care a fost inclus recent în Top 25 Best Global Philanthropists, a strâns în octombrie 2009 suma de 1,2 milioane de dolari, în mai puţin de opt săptămâni, pentru asociaţia Maasai Wilderness Conservation Trust.

Edward Norton este un actor american, cunoscut pentru roluri în filme precum "The Incredible Hulk", , "Iluzionistul", "Vălul pictat", "Frida", "Povestea X a Americii/ American History X" şi "Fight Club".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici