EFECTUL YOUTUBE: Un video VIRAL i-a adus unui norvegian o probă la o echipă din NFL

Un tânăr norvegian, împreună cu fratele său şi câţiva prieteni, a realizat un videoclip care îi pune în valoare talentul în manipularea unui balon de fotbal american şi l-a postat pe YouTube. În trei luni, înregistrarea a fost vizionată de peste un milion de oameni, uimiţi de precizia loviturilor sale, el atrăgând atenţia unor specialişti din Liga nord-americană de fotbal american (NFL).

353 afișări
Imaginea articolului EFECTUL YOUTUBE: Un video VIRAL i-a adus unui norvegian o probă la o echipă din NFL

EFECTUL YOUTUBE: Un video VIRAL i-a adus unui norvegian o probă la New York Jets

Havard Rugland, în vârstă de 27 de ani, a fost chemat să dea probe la echipa New York Jets, după ce a fost remarcat de Michael Husted, fost jucător profesionist de fotbal american, în prezent scouter al universităţilor nord-americane, scrie Daily Mail.

"Totul a mers bine. M-au testat la goluri şi lovituri libere. Evident că am simţit mai multă presiune, dar am fost destul de calm", a declarat tânărul pentru un post norvegian de radio.

"Havard are un talent remarcabil. Dacă va continua să-şi cizeleze tehnica, ar putea deveni unul dintre cei mai puternici kickeri din NFL", a spus Michael Husted pentru Seattle Post.

Husted a precizat că l-a remarcat pe Rugland graţie videoclipului de pe YouTube şi că i s-a cerut să-l aducă pe norvegian pentru o probă la o echipă din NFL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici