EggBot, robotul care poate încondeia ouă - VIDEO

EggBot este un robot open-source care poate desena pe obiecte sferice, ouă sau forme pe care în mod normal este dificil de imprimat, operând prin intermediul Inkscape, informează Go4it.

530 afișări
Imaginea articolului EggBot, robotul care poate încondeia ouă - VIDEO

EggBot, robotul care poate încondeia ouă (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Robotul poate fi folosit pentru a desena pe ouă, becuri, globuri, mingi de golf sau chiar pahare de vin.

EggBot operează prin intermediul Inkscape, un software disponibil pentru Windows, Mac şi Linux. Dispozitivul poate fi controlat şi prin intermediul altor programe care sunt capabile să trimită comenzi printr-un port USB.

Cel mai ieftin kit EggBot, cel Basic, costă 195 de dolari, iar cel mai scump model, EggBot Pro, atinge suma de 325 dolari, potrivit Go4it.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici