Elena Băsescu: Sunt multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar nu sunt mediatizate ca în cazul meu

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat, joi, că sunt multe persoane cu funcţii foarte importante care fac greşeli de gramatică, dar nu au fost mediatizate ca în cazul ei.

428 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Sunt multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar nu sunt mediatizate ca în cazul meu

Elena Băsescu: Sunt multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar nu sunt mediatizate ca în cazul meu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Sunt foarte multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar nu au fost mediatizate ca în cazul meu", a spus Elena Băsescu.

Ea a fost întrebată dacă a vrut să-l sancţioneze pe ministrul Educaţiei postând pe contul de Twitter două link-uri către ştiri despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, prezent marţi la Comisia de învăţământ, a criticat luările de cuvânt ale unor deputaţi din opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini".

"N-am vrut să-l sancţionez. Am vrut să evidenţiez ceva, că sunt persoane cu funcţii foarte importante care greşesc mult mai des decât am făcut-o", a spus Elena Băsescu.

Întrebată de ziarişti dacă a avut momente neplăcute, ea a arătat că în afară de faptul că presa a mediatizat "peste măsură" n-a avut şi a arătat că a trecut peste acest lucru. "Nu aş fi ajuns europarlamentar dacă nu treceam aşa uşor", a adăugat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a făcut aceste precizări, la întrebările ziariştilor, după ce a fost prezentă la Teatrul Evreiesc, unde ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi-a lansat moţiunea "Forţa femeilor PDL - România 2020" pentru un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL.

Europarlamentarul PDL a postat recent pe contul de Twitter două link-uri către ştiri despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, prezent marţi la Comisia de învăţământ, a criticat luările de cuvânt ale unor deputaţi din opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini".

Prima postare este către o ştire cu titlul "Funeriu critică deputaţii care uzează «inexactitudini»", iar a doua către un material intitulat "Inexactitudinilele unui ministru fără diplomă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici