Elena Cârstea scapă de operaţia pe creier

Elena Cârstea nu va mai fi supusă unei operaţii clasice pe creier, intervenţia putând fi făcută prin embolizare, un specialist din Miami urmând să trateze anevrismul cerebral folosind o procedură specială, care evită bisturiul.

172 afișări
Imaginea articolului Elena Cârstea scapă de operaţia pe creier

Elena Cârstea scapă de operaţia pe creier (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"Aşa m-am bucurat când am auzit că poate să facă intervenţia prin arteră! Nu-mi dădea nimeni speranţe pentru embolizare! Mă voi recupera mult mai repede, pentru că nu mă mai deschide la cap, nu e tăietură pe craniu. Am mai multe şanse să mă fac bine. Embolizarea va trebui repetată peste şase luni. Daca nu funcţionează... o să mă taie",a declarat, pentru Cancan, Elena Cârstea.

Artista se va supune operaţiei de embolizarea în momentul în care nivelul tiroidei va ajunge la valori normale. Săptămâna viitoare, ea va repeta toate analizele pentru a avea rezultatele acestora cât mai aproape de intervenţie.

"Aştept să se stabilească data operaţiei. Tiroida începe să dea înapoi cu tratamentul ăsta. Mă simt mult mai bine", a mai spus Elena Cârstea.

Operaţia pe creier la care Elena Cârstea urma să fie supusă pe 12 august a fost amânată.

Medicii au amânat intervenţia chirurgicală din cauza unor complicaţii la nivelul tiroidei, care nu le permit să înlăture, pentru moment, anevrismul cerebral - aflat chiar în spatele ochilor -, deoarece procedura ar fi prea riscantă pentru pacientă.

Elena Cârstea are 46 de ani şi locuieşte de trei ani în SUA. În 2006, ea s-a căsătorit cu avocatul Glen Muttart, la ceremonie participând doar câţiva prieteni foarte apropiaţi. Cântăreaţa are două fetiţe înfiate, Sanda şi Adriana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici