Elena Gheorghe: Părinţii mei nu au depus acte pentru viză

Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision, precizează, într-un comunicat remis www.mediafax.ro că părinţii ei nu au depus acte pentru viză la Ambasada Rusă şi nici nu au plătit nicio taxă în acest sens.

333 afișări
Imaginea articolului Elena Gheorghe: Părinţii mei nu au depus acte pentru viză

Elena Gheorghe: Părinţii mei nu au depus acte pentru viză

"Doresc să menţionez că părinţii mei nu au depus actele pentru viză la Ambasada Rusă, nu au plătit nicio taxă în acest sens, aşa ca nu aveau cum să fie refuzaţi", a declarat Elena Gheorghe.

Cântăreaţa a mulţumit organizatorilor pentru ajutorul acordat atât de către Ambasada Rusă la Bucureşti, cât şi la Moscova de către toţi cei care se ocupa de echipa sa.

Elena Gheorghe s-a calificat în finala concursului Eurovision care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut de semifinala care s-a desfăşurat la Olimpiysky Arena din Moscova.

Potrivit unui cotidian, solista de muzică populară Marioara Man şi preotul Gheorghe Gheorghe, părinţii Elenei Gheorghe, ar fi fost împiedicaţi de autorităţile ruse să-şi vadă fiica evoluând marţi seară pe scena Eurovisionului de la Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici