Elena Gheorghe: Sunt o graviduţă cool. Mă îmbrac rock, jeans scurt, tocuri, geacă de piele sau rochiţe scurte cu UGG-uri

Viitoarea mămică Elena Gheorghe a realizat un pictorial sexy pentru noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore?, cântăreaţa precizând că, în 2012, va deveni mireasă, după ce la începutul lui decembrie anul acesta va naşte primul său copil.

1143 afișări
Imaginea articolului Elena Gheorghe: Sunt o graviduţă cool. Mă îmbrac rock, jeans scurt, tocuri, geacă de piele sau rochiţe scurte cu UGG-uri

Elena Gheorghe: Sunt o graviduţă cool. Mă îmbrac rock, jeans scurt, tocuri, geacă de piele sau rochiţe scurte cu UGG-uri (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Însărcinată în luna a şasea, Elena a declarat pentru Ce se întâmplă, doctore? că are doar 4 kilograme în plus faţă de greutatea iniţială. "În primele 3 luni, nu m-am îngrăşat deloc, în luna a 5-a am luat 1 kilogram, iar în luna a 6-a am luat 3 kilograme în plus. Totul se datorează alimentaţiei şi sportului", a spus Elena Gheorghe.

Cântăreaţa povesteşte, în interviul din noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore?, că iubeşte copiii de mică şi şi-a dorit să devină mămică pe la 25-26 ani. "Nu am programat nimic, a fost un dar pe care atât eu, cât şi Cornel l-am primit ca pe o binecuvântare. Niciodată nu eşti 100% pregătit să devii părinte, dar, în momentul în care am aflat că sunt însărcinată, mi-am dat seama că sunt pregătită!".

Vedeta descrie în interviu cum a primit vestea iubitul ei: "Amândoi am fost surprinşi, emoţionaţi... La prima vizită la doctor, el a fost cât pe ce să leşine de emoţie când i-a auzit inima micuţului. Cornel iubeşte copiii şi sunt convinsă că va fi cel mai bun tătic din lume. E foarte interesat de evoluţia sarcinii, de mişcările micuţului, vorbeşte mult despre el şi despre cum va fi când va veni pe lume".

Elena mai declară în Ce se întâmplă, doctore? că, de când a aflat că va avea un bebe, a purtat numai pantaloni scurţi şi pantofi cu toc sau rochiţe scurte cu UGG-uri: "Sunt o graviduţă cool, mă îmbrac rock, jeans scurt, tocuri, geacă de piele sau rochiţe scurte cu UGG-uri, mă mai îmbrac în cămăşile lui Cornel. Nu mi-am schimbat prea mult stilul vestimentar. Pe scenă aleg tot ţinute sexy şi feminine, adaptate la noile forme".

În plus, Elena Gheorghe a spus că se pregăteşte să devină mireasă în 2012, precizând însă că nu ştie câţi invitaţi va avea la nuntă: "Nu ştiu câţi vor fi, familia noastră e foarte numeroasă. În plus, avem mulţi prieteni. Încă nu am făcut lista şi nici măcar nu pot estima, pentru că la petrecerea de logodnă am vrut ceva restrâns şi am ajuns la 170 de invitaţi".

Totodată, cântăreaţa este convinsă că, după ce va naşte, va avea destul timp să ajungă la formele iniţiale şi să fie în formă pentru nunta din 2012. De asemenea, Elena Gheorghe este sigură că, după ce va naşte la începutul lui decembrie, de Revelion va putea să urce pe scenă pentru concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici