Elena Udrea va vizita camera de tortură de la Sighişoara

Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi peste 30 de ziarişti străini afiliaţi la Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism vor vizita, joi, Turnul cu Ceas, camera de tortură, muzeul de arme şi Biserica din Deal din Sighişoara, într-o acţiune de promovare a turismului.

102 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea va vizita camera de tortură de la Sighişoara

Elena Udrea va vizita camera de tortură de la Sighişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Este vorba de o acţiune de promovare turistică iniţiată de Ministerul Turismului. Oaspeţii, printre care şi doamna ministru Elena Udrea, vin miercuri seară de la Sibiu, le-am pregătit o masă tradiţională, iar joi dimineaţă se vor întâlni cu reprezentanţii din Consiliul Local, după care vor efectua o vizită în Cetate. Printre obiectivele pe care le vor vizita se numără Turnul cu Ceas, camera de tortură, muzeul de arme şi Biserica din Deal. O să-i arătăm cât mai mult din Cetate, suntem în curs de pavare şi ne-ar prinde bine un ajutor financiar", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara, Anca Raţiu.

Potrivit acesteia, de la Sighişoara oaspeţii vor pleca spre Bran.

Conform unei informări transmise, marţi, de Primăria Sighişoara, infotrip-ul organizat de Ministerul Turismului, împreună cu PressTour - FIJET România, în perioada 9-15 mai, este un eveniment care se desfăşoară anual în una din ţările cu organizaţii ale presei de turism, membre FIJET, o entitate a presei mondiale care a aderat la Organizaţia Mondială a Turismului.

La eveniment participă preşedinţii organizaţiilor naţionale ale presei de turism, ziarişti şi editori presa de specialitate.

Infotrip-ul vizează cele mai importante destinaţii turistice ale României, iar o comisie a FIJET va analiza candidatura României la concursul pentru obţinerea trofeului "Golden Apple, echivalent al Oscarului în turism".

În urma acestei vizite, vor fi publicate articole în cele 20 de ţări unde activează ziariştii străini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici