Elijah Wood a înfiinţat o companie care va produce filme horror

Actorul Elijah Wood, devenit celebru după rolul din trilogia "Stăpânul inelelor", este pasionat de filme horror şi a înfiinţat o companie care va produce pelicule aparţinând acestui gen cinematografic.

125 afișări
Imaginea articolului Elijah Wood a înfiinţat o companie care va produce filme horror

Elijah Wood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american s-a asociat cu producătorul de film Josh C. Waller şi cu scenaristul Daniel Noah şi au înfiinţat împreună The Woodshed, o companie independentă de producţie care va realiza filme horror, informează express.co.uk.

Elijah Wood spune că s-a hotărât să înfiinţeze această companie, întrucât doreşte să readucă filmele horror în preferinţele spectatorilor.

Compania The Woodshed a început deja producţia pentru un film cu zombies, intitulat "Curse The Darkness", şi pentru un thriller paranormal, al cărui titlu este "Henley".

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor". El a apărut în 2011 în drama independentă "The Romantics", în care joacă alături de Katie Holmes, Anna Paquin şi Adam Brody, şi a asigurat vocea naratorului din filmul de animaţie SF "9", lansat în 2010.

Totodată, Elijah Wood va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate să cânte, dar care dansează excepţional, în continuarea filmului de animaţie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator", ce va fi lansată în 2014.

Actorul american interpretează din nou rolul Frodo Baggins în noua trilogie "The Hobbit", al cărei prim opus, "Hobbitul: O Călătorie Neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey", o ecranizare a romanului omonim de J.R.R. Tolkien, va avea premiera pe 12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici