Elijah Wood s-a despărţit de iubita lui

Actorul american Elijah Wood, starul francizei "Stăpânul inelelor", s-a despărţit de iubita lui, Pamela Racine, baterista trupei Gogol Bordello, cu care avea o relaţie de peste cinci ani, informează contactmusic.com.

102 afișări
Imaginea articolului Elijah Wood s-a despărţit de iubita lui

Elijah Wood s-a despărţit de iubita lui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Elijah nu dorea să se aşeze la casa lui. Nu a vrut să o rănească pe Pamela, ar fi fost ultimul lucru pe care şi l-ar fi dorit, dar ea este destul de afectată din cauza despărţirii", a declarat un prieten al cuplului.

Elijah Wood şi Pamela Racine s-au cunoscut în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Totul e iluminat/ Everything Is Illuminated". În acest film regizat de Liev Schreiber, Elijah Wood a interpretat rolul principal, iar trupa Gogol Bordel a asigurat coloana sonoră a peliculei.

Deşi Elijah Wood şi Pamela Racine au rămas extrem de discreţi în privinţa relaţiei lor, cuplul a putut fi văzut destul de des în public, cu ocazia premierelor unor filme sau la prezentări de modă.

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor". El a terminat recent filmările pentru drama independentă "The Romantics", în care joacă alături de Katie Holmes, Anna Paquin şi Adam Brody, şi a asigurat vocea naratorului din filmul de animaţie SF "9", lansat anul acesta.

Totodată, el va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate să cânte, dar care dansează excepţional, în continuarea filmului de animaţie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici