Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne

Actriţa Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie făcută de jucătorul de crichet Shane Warne, vineri noaptea, într-un restaurant de lux din oraşul scoţian St Andrews.

455 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne

Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cererea în căsătorie a avut loc la un restaurant exclusivist, după o cină romantică. Warne, în vârstă de 42 de ani, i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Hurley în faţa tuturor clienţilor restaurantului, a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat, informează dailymail.co.uk.

"Shane a cerut-o în căsătorie la cină şi a fost ceva public, nu un eveniment privat. Nu s-a aşezat în genunchi în faţa ei, dar, când a făcut anunţul cu voce tare, toţi cei din restaurant s-au ridicat în picioare şi au aplaudat. Toată lumea era încântată", a declarat o sursă.

Liz Hurley, fosta iubită a actorului britanic Hugh Grant în anii '90, s-a căsătorit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei. O altă ceremonie de nuntă a fost organizată apoi şi la Jodhpur, în nord-vestul Indiei. Un tribunal londonez a oficializat recent divorţul lor.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a anunţat pe Twitter, în decembrie 2010, că, în acel moment, era deja despărţită de câteva luni de soţul ei. Actriţa a făcut aceste declaraţii după apariţia în presa britanică a unor fotografii care o arătau în timp ce se săruta cu jucătorul australian de crichet Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, într-un hotel din Londra.

Liz Hurley şi Shane Warne s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai organizate în iulie 2010, în comitatul West Sussex.

Liz Hurley este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Hurley are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, cu omul de afaceri Steve Bing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici