Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

Actriţa americană Elizabeth Taylor, considerată una dintre legendele Hollywood-ului, a anunţat, marţi, pe Twitter, că va fi internată în spital, urmând să suporte o intervenţie chirurgicală pe cord.

88 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

"Dragii mei prieteni, vreau să vă anunţ, înainte ca această informaţie să apară în ziare, că mă voi interna pentru o operaţie la inimă", a scris celebra actriţă americană în vârstă de 77 de ani.

Elizabeth Taylor a precizat că scopul operaţiei chirurgicale este montarea unui mic dispozitiv împotriva insuficienţei cardiace de care suferă şi că această procedură nu constituie o intervenţie pe cord deschis.

Actriţa le-a cerut fanilor să se roage pentru ea şi a promis că le va de veste "imediat ce totul se va termina". Actriţa şi-a încheiat mesajul printr-o declaraţie de dragoste pentru fanii ei: "Vă iubesc".

Starea de sănătate a celebrei Elizabeth Taylor a făcut obiectul a numeroase speculaţii în ultimii ani. Ea a fost operată de o tumoare pe creier în 1997 şi a trebuit să dezmintă, în 2006, speculaţiile potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Elizabeth Taylor a apărut ultima oară în public la începutul lunii septembrie, la funeraliile lui Michael Jackson, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care a murit în iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici