Ellen DeGeneres se căsătoreşte cu Portia de Rossi

Actriţa de comedie Ellen DeGeneres şi partenera sa de viaţă, actriţa Portia de Rossi, plănuiesc să se căsătorească, după ce Curtea Supremă din California a aprobat, joi, căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

35 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres se căsătoreşte cu Portia de Rossi

Ellen DeGeneres se căsătoreşte cu Portia de Rossi (Imagine: www.smh.com)

DeGeneres a făcut acest anunţ joi, potrivit site-ului de internet tmz.com.

Potrivit revistei People, De Rossi, în vârstă de 35 de ani, se afla în studio când DeGeneres, în vârstă de 50 de ani, a făcut anunţul în faţa colegilor, care au izbucnit în aplauze. Scena va fi difuzată vineri, în emisiunea realizată de DeGeneres pe postul de televiziune NBC.

Curtea Supremă din California a legalizat, joi, căsătoriile între persoane de acelaşi sex în statul american cu cea mai mare populaţie, o decizie istorică ce poate avea consecinţe la nivel general în Statele Unite ale Americii.

Cele două au o relaţie din decembrie 2004, pe când Rossi juca în serialul de televiziune "Arrested Development", difuzat de postul Fox.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

În urmă cu câteva luni, cele două spuneau că doresc să adopte un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici