Ellen Page ar putea fi cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar

Ellen Page, actriţa în vârstă de 21 de ani, care interpretează rolul unei adolescente însărcinate în comedia "Juno", ar putea deveni cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar, fiind nominalizată la categoria "Cea mai bună actriţă într-un rol principal", informează MediaPro Distribution.

1 afișare
Imaginea articolului Ellen Page ar putea fi cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar

Ellen Page ar putea fi cea mai tânără câştigătoare a Premiului Oscar

Filmul, care de vineri poate fi văzut în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City Timişoara şi Cinema City Iaşi, a mai fost  nominalizat şi la alte trei premii Oscar, pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun scenariu" şi "Cel mai bun regizor".

"Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. A fost o surpriză grozavă să fiu nominalizată alături de nişte adevărate doamne ale cinematografiei, precum Cate Blanchett, Julie Christie, Marion Cottilard şi Laura Linney”, a declarat recent Ellen Page.

"Juno", regizat de Jason Reitman, este povestea unei tinere în vârstă de 16 ani (Ellen Page) care în viaţă se ghidează exclusiv după reguli proprii. În timp ce majoritatea colegilor săi îşi ocupă timpul cu actualizarea paginilor personale de pe MySpace, cu mersul la cumpărături sau cu alte distracţii, Juno e inteligentă şi capabilă să-şi ordoneze stilul de viaţă într-un mod original. Ocazia de a dovedi toate acestea se iveşte atunci când în viaţa ei intervine o schimbare importantă: rămâne însărcinată şi este nevoită să dea piept, foarte devreme, cu luarea unei decizii responsabile.

Astfel, odată pusă în faţa unui fapt împlinit - o sarcină neplanificată la doar 16 ani -, Juno trebuie să facă faţă şocului părinţilor la aflarea veştii că şi-a început viaţa sexuală, dar şi să găsească o soluţie în ceea ce priveşte copilul. În cele din urmă, cu ajutorul părinţilor, a colegului Bleeker (Michael Cera) şi a celei mai bune prietene, Leah, adolescenta găseşte familia perfectă pentru viitorul său copil.

Scenariul filmului este semnat de actriţa Diablo Cody.

"Juno" a avut încasări de 90 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici