Ellen Pompeo şi soţul său au devenit părinţii unei fetiţe. Bebeluşul a fost născut de o mamă surogat - FOTO

Actriţa americană Ellen Pompeo şi soţul său, producătorul muzical Chris Ivery, au devenit părinţii unei fetiţe născute cu ajutorul unei mame surogat, a anunţat joi vedeta serialului "Anatomia lui Grey".

915 afișări
Imaginea articolului Ellen Pompeo şi soţul său au devenit părinţii unei fetiţe. Bebeluşul a fost născut de o mamă surogat - FOTO

Ellen Pompeo (Imagine: Hepta)

"Sienna May Ivery, bine ai venit pe lume. Te iubim mai mult decât poate fi spus în cuvinte", a scris Ellen Pompeo pe contul său de Twitter, publicând şi o fotografie a soţului său, Chris Ivery, care o sărută părinteşte pe fetiţa cuplului, potrivit contactmusic.com.

Ellen Pompeo, în vârstă de 44 de ani, mai are o fiică cu Chris Ivery, Stella Luna, născută pe cale naturală în 2009.

Actriţa şi-a arătat aprecierea şi faţă de colegii săi de serial care nu au dezvăluit informaţia privind noul copil al cuplului.

"Sienna s-a născut cu ajutorul unei mame surogat şi aş vrea să mulţumesc familiei mele de pe platourile de filmare pentru că ne-a ajutat să ne bucurăm de aceste prime săptămâni în intimitate. Vă iubesc", a mai scris actriţa americană pe Twitter.

Ellen Pompeo, celebră datorită rolului din serialul "Anatomia lui Grey", şi Chris Ivery, în vârstă de 47 de ani, s-au căsătorit la New York, în 2007. Cei doi s-au cunoscut într-un supermarket, în 2003.

Actriţa Ellen Pompeo a fost nominalizată la Globurile de Aur şi este câştigătoare a unui premiu al Sindicatului Actorilor Americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici