Elton John a confirmat faptul că a devenit din nou tată

Cântăreţul britanic Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au confirmat naşterea celui de-al doilea copil al lor, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, care a venit pe lume vineri, 11 ianuarie, la Los Angeles, născut de o mamă-surogat.

306 afișări
Imaginea articolului Elton John a confirmat faptul că a devenit din nou tată

Elton John a confirmat faptul că a devenit din nou tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul s-a născut vineri seară şi a avut la naştere o greutate de 3,7 kilograme. Informaţia a fost confirmată de cuplu într-un interviu acordat revistei Hello, informează people.com.

Elton John şi David Furnish, care s-au căsătorit în 2005, au deja împreună un fiu, Zachary Jackson Levon, în vârstă de doi ani.

Potrivit presei americane, cei doi şi-au mărit familia cu ajutorul unei mame-surogat.

Elton John şi David Furnish îşi doreau foarte mult încă un copil şi, pentru a-şi îndeplini acest vis, au decis să apeleze la aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil, Zachary, născut pe 25 decembrie 2010.

"Amândoi am aşteptat cam mult până să avem copii, dar acum avem doi fii, iar acest fapt e aproape de necrezut. Naşterea celui de-al doilea fiu al nostru ne completează familia într-un fel fericit şi perfect. E greu să vă spunem cum ne simţim acum. Suntem copleşiţi de fericire şi de încântare", a declarat artistul britanic şi partenerul său de viaţă.

Se crede că mama-surogat, a cărei identitate este ţinută în mare secret, a fost prezentată cuplului britanic de către reprezentanţii unui centru pentru părinţi-surogat din Statele Unite.

Elton John a declarat într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC că se teme puţin de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o "mămică".

"Ştiu că atunci când fiul meu va merge la şcoală va exista asupra lui o presiune îngrozitor de mare şi mai ştiu că unii dintre colegii lui îi voi spune: «tu nu ai o mămică». Ştiu că aşa va fi. Am stat de vorbă (cu partenerul de viaţă, n.r.) înainte de a avea un copil. Mi-am dorit ca cineva să fie de partea fiului meu şi să îl susţină când va avea nevoie", a spus artistul britanic.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici