Elton John: Voi cânta, probabil, la căsătoria prinţului William

Cântăreţul britanic Elton John a declarat într-un interviu recent că va cânta, "probabil", la căsătoria prinţului William al Marii Britanii cu logodnica sa, Kate Middleton, programată pe 29 aprilie 2011 la Londra, informează dailymail.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Elton John: Voi cânta, probabil, la căsătoria prinţului William

Elton John: Voi cânta, probabil, la căsătoria prinţului William (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Muzicianul britanic, unul dintre prietenii mamei prinţului William, prinţesa Diana, a dezvăluit acest amănunt în cadrul unui interviu acordat postului BBC Radio 2.

Întrebat dacă va cânta la căsătoria prinţului, Elton John a declarat: "Voi cânta, probabil". Imediat după aceea, artistul a adăugat în glumă: "Probabil voi fi în afara bisericii, cântând pe stradă pentru a strânge bani".

Cântăreţul britanic în vârstă de 63 de ani a cântat la ceremonia de înmormântare a prinţesei Diana, decedată în 1997, la Paris, în urma unui accident de automobil. El a compus special pentru acest eveniment melodia "Candle In The Wind", inspirată din viaţa prietenei sale. Această piesă a devenit cel mai bine vândut single din istoria industriei muzicale britanice.

Căsătoria prinţului William cu logodnica sa, Kate Middleton, va avea loc pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra. Guvernul britanic a luat decizia ca data de 29 aprilie să fie decretată sărbătoare publică.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998. Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind" şi "Something About the Way You Look Tonight".

Elton John a concertat de două ori în România, la Bucureşti, în 2003 şi anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici