Elwira, soţia lui Mihai Petre, dovedeşte că sarcina se împacă perfect cu o viaţă activă

Elwira, soţia lui Mihai Petre, dovedeşte că sarcina se împacă perfect cu o viaţă activă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată sâmbătă, de la ora 10.00, informează Pro TV.

625 afișări
Imaginea articolului Elwira, soţia lui Mihai Petre, dovedeşte că sarcina se împacă perfect cu o viaţă activă

Elwira, soţia lui Mihai Petre, dovedeşte că sarcina se împacă perfect cu o viaţă activă

În ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", telespectatorii vor avea ocazia să afle cum decurge o zi tipică din viaţa unei gravide celebre. Este vorba despre soţia lui Mihai Petre, Elwira, aflată în luna a opta de sarcină. Aceasta continuă să se antreneze în fiecare zi în sala de dans şi susţine că se simte excelent, dovada fiind şi faptul că a luat în greutate doar 9 kilograme.

Tot la "Ce se întâmplă, doctore?", Oana Cuzino dezvăluie secretul unei digestii impecabile şi a unui zâmbet perfect. Medicii cu care aceasta a stat de vorbă dau un răspuns inedit: este vorba despre combinaţiile de alimente moi şi crocante, care se regăsesc în două reţete din care telespectatorii se vor putea inspira, supa-cremă cu crutoane şi bruschetele de inspiraţie italienească.

Pentru că sezonul rece bate la uşă, Oana Cuzino le-a pregătit doamnelor un ritual adecvat de hidratare a părului şi un program anti-stres extrem de eficace, cu ajutorul pietrelor de jad şi al rocilor vulcanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici