Emil Boc împlineşte 46 de ani. De ziua lui, fostul premier este în Marea Britanie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, împlineşte, joi, 46 de ani, de ziua sa el fiind în Marea Britanie, unde se află în interes de serviciu, potrivit reprezentanţilor municipalităţii.

568 afișări
Imaginea articolului Emil Boc împlineşte 46 de ani. De ziua lui, fostul premier este în Marea Britanie

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că Emil Boc se află de ziua sa de naştere în Marea Britanie, "în interes de serviciu", şi se va întoarce duminică la Cluj-Napoca.

Fostul premier le spunea jurnaliştilor, în urmă cu câteva zile, că îşi doreşte de ziua sa doar sănătate.

"Nu îmi doresc decât ce-i doresc fiecărui om, sănătate. Restul le rezolvăm", afirma Boc.

Emil Boc s-a născut în 6 septembrie 1966, în satul Răchiţele, comuna Mărgău, judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici