Eminem a anunţat, prin intermediul unei colecţii de şepci, că va lansa un nou album în 2013

Rapperul american Eminem a anunţat, prin intermediul unei colecţii de şepci, comercializate pe site-ul muzicianului, că va lansa un nou album de studio în anul 2013.

280 afișări
Imaginea articolului Eminem a anunţat, prin intermediul unei colecţii de şepci, că va lansa un nou album în 2013

Eminem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şepcile, ce fac parte din seria "Eminem Baseball Tribute Champ Hat", au fost create "în onoarea meciurilor mari (de baseball, n.r.) şi pentru a marca revenirea echipei din oraşul natal (al muzicianului, n.r.) în principala ligă nord-americană", se afirmă pe site-ul cântăreţului, informează site-ul revistei New Musical Express.

Pe o parte laterală a şepcilor sunt trecuţi anii în care Eminem a lansat albume solo: 1996, 1999, 2000, 2002, 2004, 2009, 2010 - şi 2013.

Muzicianul nu a comunicat deocamdată titlul albumului şi nici data la care va lansa noul său material discografic.

Şepcile sunt comercializate la preţul de 30 de dolari, iar o parte din încasările ce vor fi obţinute vor fi donate asociaţiei de caritate The Marshall Mathers Foundation.

Eminem şi Pink au înregistrat în vara acestui an piesa "Here Comes The Weekend", ce a fost inclusă pe cel mai recent album al cântăreţei americane, "The Truth About Love", lansat în luna septembrie.

Vorbind despre colaborarea ei cu rapperul american, Pink a declarat: "M-a întrebat: «Vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» I-am spus: «La naiba, da!». Apoi l-am întrebat eu: «Dar tu, vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» iar el mi-a răspuns: «La naiba, da!». Ne-am strâns mâinile. N-am semnat nimic. Am înregistrat piesa".

Eminem şi Pink au colaborat în trecut la piesa "Won't Back Down", ce a fost inclusă pe albumul "Recovery" al rapperului american, ce a fost lansat în 2010.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici