Eminem a dezvăluit că era să moară din cauza dependenţei de calmante

Rapperul Eminem, cunoscut pentru faptul că este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa personală, a acceptat să vorbească, într-un documentar, despre dependenţa sa de calmante, care ar fi putut să îl ucidă.

4642 afișări
Imaginea articolului Eminem a dezvăluit că era să moară din cauza dependenţei de calmante

Eminem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În documentarul "How to Make Money Selling Drugs", protejatul lui Dr. Dre a acceptat pentru prima dată să vorbescă despre această problemă care ar fi putut să-l coste viaţa.

El a spus că a fost dependent de Vicodin şi, mai mult, a refuzat multă vreme să accepte problema sa, agravându-şi astfel situaţia, informează purepeople.com.

La un moment dat şi-a dat seama însă că, dacă nu ia măsuri, va muri. După o perioadă petrecută în spital şi tratamente de dezintoxicare, Eminem este iar gata să ia cu asalt scena muzicii rap.

Astfel, în vara acestui an, el va lansa un nou album.

"How to Make Money Selling Drugs" este un documentar realizat de Matthew Cooke şi produs de Adrian Grenier, care a jucat în serialul "Entourage". 50 Cent, Susan Sarandon şi celebrul traficant de droguri Freeyway Ricky Ross se numără printre cei care au acceptat să apară în acest documentar, denunţând ipocrizia naţiunii americane în faţa industriei drogurilor, care valorează circa 400 de miliarde de dolari.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici