Eminem, dat în judecată (Galerie Video)

Rapper-ul american Eminem a fost dat în judecată de un bărbat care îl acuză că l-a lovit cu pumnul într-o toaletă a unui club de striptease din Detroit, Michigan, informează The Sun.

39 afișări
Imaginea articolului Eminem, dat în judecată (Galerie Video)

Eminem, dat în judecată (Imagine: Mediafax Foto)

Miad Jarbou spune că rapper-ul l-a lovit şi l-a făcut să cadă, după ce acesta şi-a dat seama cine este starul.

Potrivit sursei citate, presupusa victimă declară că a dorit să-l salute pe Eminem, dar garda de corp a cântăreţului i-a spus să tacă.

Furios că a fost recunoscut, autorul hitului "Slim Shady" l-a lovit pe Miad cu pumnul în faţă şi a plecat.

Rapper-ul în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers III, nu a ieşit prea mult în public de la începutul anului, pentru că se recuperează în urma unei pneumonii severe.

De Crăciun, Eminem a fost internat în spital, suferind de probleme cardiace în urma unor complicaţii provocate de această boală.

Totodată, surse apropiate cântăreţului spun că Slim Shady, de altfel un bărbat mic de statură, se confruntă cu nişte probleme de greutate.

Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare.

În plus, rapper-ul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de star.

Eminem a realizat, în timpul carierei sale, şase albume care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici