Eminem, în reclama pentru noul Chrysler 200 - VEZI VIDEO

Rapper-ul Eminem apare într-o reclamă pentru compania de automobile Chrysler, care aduce totodată şi un tribut oraşului său natal, Detroit, din statul Michigan, campania debutând pe micile ecrane americane în timpul transmisiunii Super Bowl de duminică, informează contactmusic.com.

104 afișări
Imaginea articolului Eminem, în reclama pentru noul Chrysler 200 - VEZI VIDEO

Eminem, în reclama pentru noul Chrysler 200 - VEZI VIDEO

În reclamă, Eminem apare la volanul noului Chrysler 200, conducând pe străzile din oraş.

El parchează maşina în faţa unui teatru în faţa căruia, pe un panou, este scris "Keep Detroit Beautiful" (Păstraţi Detroitul frumos). Eminem intră în clădire, unde un cor interpretează melodia sa "Lose Yourself".

Privind în camera de filmat, Eminem spune: "This is the Motor City. This is what we do" (Acesta este Oraşul Motoarelor. Asta facem noi).

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în 2002 în calitate de actor cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici