Eminem va lansa două albume în 2009 (Video)

Starul hip-hop american Eminem va lansa două albume anul acesta, primul dintre ele, "Relapse", urmând să apară pe piaţă pe 19 mai, informează variety.com.

98 afișări
Imaginea articolului Eminem va lansa două albume în 2009 (Video)

Eminem va lansa două albume în 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa de discuri Interscope Records, cu care artistul are contract, va lansa albumul "Relapse", pe 19 mai. Acesta va fi primul album al lui Eminem lansat în ultimii patru ani.

Totodată, reprezentanţii Interscope Records au anunţat că Eminem lucrează deja la un al doilea album, o continuare a celui lansat în mai, care se va numi "Relapse 2" şi care va apărea pe piaţă în a doua jumătate a acestui an.

Eminem urma să lanseze albumul "Relapse" în 2008, dar s-a întors în studioul de înregistrări, împreună cu producătorul Dr. Dre, în luna septembrie, pentru doar câteva zile de retuşări finale, care s-au transformat, în cele din urmă, în şase luni de muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici