Eminem va lansa un nou album, intitulat "Recovery", pe 21 iunie

Eminem a anunţat că noul său album, intitulat "Recovery", va fi lansat pe 21 iunie şi că acest material discografic va fi complet diferit de "Relapse", precedentul disc lansat de rapperul american, informează nme.com.

105 afișări
Imaginea articolului Eminem va lansa un nou album, intitulat "Recovery", pe 21 iunie

Eminem va lansa un nou album, intitulat "Recovery", pe 21 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul album conţine câteva colaborări ale rapperului american cu DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin şi Boi-da.

Vorbind despre noul său material discografic, Eminem a ţinut să explice motivele care l-au determinat să renunţe la ideea iniţială de a lansa o continuare a albumului "Relapse".

"Plănuisem iniţial să lansez «Relapse 2», anul trecut", a declarat Eminem. "Dar, pe măsură ce am continuat să înregistrez şi să colaborez cu noi producători, ideea unei continuări a albumului «Relapse» a început să aibe tot mai puţin sens pentru mine şi mi-am dorit să concep un album complet nou. Muzica de pe «Recovery» s-a născut într-un fel complet diferit de cea inclusă pe «Relapse» şi am considerat că merită să aibă propriul ei titlu", a explicat rapperul american.

Eminem a lansat, în prima parte a anului 2009, albumul "Relapse", acesta fiind primul material al rapperului după o pauză de patru ani.

Precedentul album al lui Eminem a fost "Curtain Call: The Hits", lansat în 2005, care s-a vândut în 2,9 milioane de copii în Statele Unite ale Americii, conform Nielson SoundScan. "Encore", din 2004, s-a vândut în 5,1 milioane de exemplare.

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici