Video Emoţiile s-au mutat la Timişoara, pentru fanele lui Julio Iglesias!

Celebrul cântăreţ spaniol Julio Iglesias a ajuns, miercuri, în jurul orei 18.15, la Timişoara, fiind aşteptat pe aeroport de mai mulţi fani ai săi, artistul urmând să suţină, joi seara, un concert în oraşul de pe Bega.

2 afișări
Timişorenii l-au fotografiat, iar Julio Iglesias le-a făcut cu mâna, după care a urcat în maşină şi a plecat direct la hotelul unde este cazat - un hotel de patru stele, La Ressidenza, acelaşi în care a fost cazată şi Shakira în 2006, când a susţinut un concert la Timişoara.
Iglesias are programată o întâlnire şi cu autorităţile locale, pentru joi la orele prânzului, când va primi şi un cadou simbol al judeţului Timiş - o statuetă în formă de leu, din partea Consiliului Judeţean Timiş.
Cântăreţul va susţine joi seara, de la ora 21.45 un concert pe Ştrandul Tineretului, iar Regia Autonomă de Transport Timişoara a anunţat, miercuri, că va suplimenta mijloacele de transport în comun care ajung în zonă.
Potrivit unui comunicat de presă remis de RAT Timişoara, programul acestora va fi prelungit până după terminarea spectacolului.
Julio Iglesias a susţinut, luni, la Sibiu un concert la care au participat mii de fani. Turneul din România, prin care vedeta promovează noul album "Romantic Classics", va continua la Bacău, Bucureşti şi Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici