Enrique Iglesias i-a cerut cântăreţei Amy Winehouse să tacă în timpul unui concert

Enrique Iglesias s-a oprit în timpul concertului privat pe care îl susţinea la Londra pentru a-i cere cântăreţei Amy Winehouse să facă linişte, informează musicrooms.net.

107 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias i-a cerut cântăreţei Amy Winehouse să tacă în timpul unui concert

Enrique Iglesias i-a cerut cântăreţei Amy Winehouse să tacă în timpul unui concert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse, iubitul ei Reg Traviss şi patru gărzi de corp au sosit cu 90 de minute întârziere la petrecerea de adio organizată la Londra în onoarea lui Lucian Grainge, fostul director general al grupului Universal.

În timp ce Enrique Iglesias interpreta unul dintre hiturile sale, "Hero", Amy Winehouse a început să ofteze în mod demonstrativ, să îşi scuture părul şi să chicotească.

În acel moment, Enrique Iglesias s-a oprit din cântat şi s-a adresat publicului prezent: "Linişte, vă rog! E prea mult zgomot. Parcă am fi la o nuntă rusească şi nici măcar nu suntem plătiţi. Aceasta e petrecerea pentru Lucian Grainge!".

Printre celelalte celebrităţi invitate la această petrecere s-au aflat Ronan Keating, Gary Barlow, Pixie Lott, Andrew Lloyd Webber, precum şi membrii trupelor Kaiser Chiefs şi Girls Aloud.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, ce s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici