Enrique Iglesias nu este pregătit pentru căsătorie

Cântăreţul pop Enrique Iglesias a declarat că nu este pregătit pentru căsătorie, dar că o iubeşte foarte mult pe partenera sa de viaţă, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, informează femalefirst.co.uk.

283 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias nu este pregătit pentru căsătorie

Enrique Iglesias nu este pregătit pentru căsătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Enrique Iglesias şi fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova sunt împreună de opt ani, dar cântăreţul a declarat recent că nu este deocamdată suficient de matur pentru a se căsători şi pentru a-şi întemeia o familie.

El a declarat pentru revista britanică Hello!: "Cred în căsătorie, dar nu cred că trebuie să fii căsătorit pentru a fi fericit. Am cunoscut multe cupluri fericite şi binecuvântate care nu erau căsătorite, dar şi multe cupluri căsătorite care erau extrem de nefericite".

Referindu-se la relaţiile de cuplu, Enrique Iglesias spune că oricărei persoane îi este foarte greu să menţină o relaţie sănătoasă şi stabilă. "Trebuie doar să priveşti statisticile referitoare la numărul divorţurilor", a explicat renumitul cântăreţ.

Vorbind despre copii, Enrique Iglesias a declarat că "să fii tată este o responsabilitate imensă" şi că, deşi i-ar plăcea să aibă urmaşi, "acum nu este momentul potrivit", dar că speră "să se maturizeze într-o bună zi".

Cu toate acestea, celebrul cântăreţ pop, în vârstă de 33 de ani, consideră că Anna Kournikova, în vârstă de 27 de ani, este iubirea vieţii lui - de până acum. "Anna este extraordinată, este femeia ideală. Ea e femeia vieţii mele, de acum, şi, deşi nu prea cred în dragostea eternă, ea poate să existe uneori", a explicat Enrique Iglesias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici