Era lui Kim Kardashian a apus. Nici nu îţi închipui cu cine îşi doresc acum să semene abonatele la chirurgiile plastice

Intervenţiile plastice fac parte din viaţa noastră de zi cu zi, cele mai multe vedete, dar şi oameni simpli, apelând la astfel de artificii pentru un look perfect. Cu toate aceste, în ultimul timp preferinţele pacienţilor s-au schimbat, optând spre un aspect mai natural, asemănător cu al Ivankăi Trump, scrie hollywoodreporter.com.

2245 afișări
Imaginea articolului Era lui Kim Kardashian a apus. Nici nu îţi închipui cu cine îşi doresc acum să semene abonatele la chirurgiile plastice

Era lui Kim Kardashian a apus. Nici nu îţi închipui cu cine îşi doresc acum să semene abonatele la chirurgiile plastice

”Nu contează care sunt înclinaţiile politice, Ivanka Trump a devenit un fel de model”, spune doctorul Gabriel Chiu de la Clinica de Chirurgie Plastică din Beverly Hills.

"Câte persoane au aspectul ei, au fost la o şcoală Ivy League şi deţin frâiele într-o companie sau sunt recunoscute în societate? Aşa că nu este o surpriză faptul că tot mai multe tinere vor să semene la înfăţişare cu fiica preşedintelui Trump”, a continuat acesta.

”Oamenii vorbesc despre obrajii ei, despre cat de proporţională este faţa ei, despre caracteristicile combinate ale ochilor, nasului şi buzelor ", a mai declarat Chiu, care a avut pacienţi care au întrebat despre plinul feţei din tinereţe a lui Trump, care poate fi realizat printr-o procedură de transfer de grăsime. "Aspectul estetic se transformă la nivel naţional, de la cel de tip Kardashian, până la un look al Ivankăi Trump”, spune şi Jill Caruso, specialist în asistenţă estetică certificată de NYC.

"Pacienţii mei mai tineri încă doresc să arate ca Kylie Jenner, dar cei din anii '30 până la jumătatea anilor '40 doresc un aspect clasic, care duce spre Ivanka Trump", a declarat Sharon Giese, chirurg plastician în New York.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici