Ernst de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco, are o aventură cu o animatoare română

Prinţul Ernst August de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco, are o aventură cu o fostă dansatoare de club română, în vârstă de 22 de ani, care în prezent face reclamă pentru un lanţ de bordeluri din Austria, informează dailymail.co.uk.

874 afișări
Imaginea articolului Ernst de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco, are o aventură cu o animatoare română

Ernst de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco, are o aventură cu o animatoare română (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Prinţul, în vârstă de 56 de ani, un văr al reginei Elizabeth a II-a, a fost fotografiat în mai multe locuri din Europa alături de o femeie despre care presa germană şi cea britanică spun doar că se numeşte Simona şi este dintr-un "orăşel de coastă" din România.

În timp ce unele speculaţii privind o despărţire a cuplului regal se înmulţesc, altele dau ca probabilă o înţelegere între cei doi de a avea vieţi separate fără a divorţa.

Recent, pe coperta revistei germane Bunte a fost publicată o fotografie a prinţului Ernst de Hanovra alături de fosta dansatoare Simona, în vârstă de 22 de ani, care face reclamă unui lanţ de bordeluri din Austria - Babylon (prostituţia fiind legală în Germania şi Austria).

Prima fotografie cu cei doi a apărut însă după Crăciunul din 2009, fiind făcută pe o plajă în Phuket, Thailanda, în timp ce Caroline, în vârstă de 53 de ani, îşi petrecea vacanţa în staţiunea Crans-Montana (Elveţia). Această imagine a alimentat speculaţiile privind un posibil divorţ, care ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie: prinţul are o avere estimată la peste 5 miliarde de lire sterline, iar potrivit legilor germane şi franceze, Caroline are dreptul la jumătate.

Presa germană i-a luat apărarea lui Caroline de Monaco, titrând "Trădată!", "Biata Caroline...".

Între timp, Caroline de Monaco păstrează tăcerea în legătură cu acest subiect.

În schimb, ea a fost alături de soţul său într-un proces intentat anul acesta de prinţ unui proprietar de club din Kenya, care l-a acuzat de agresiune în urmă cu aproape 10 ani. Totuşi, prinţul a fost absent de la angajamentele oficiale ale familiei regale, stârnind speculaţii potrivit cărora şi-a părăsit soţia.

În septembrie 2009, au apărut primele informaţii în presă potrivit cărora cuplul ducea vieţi separate. Ultima dată când cei doi soţi au fost fotografiaţi împreună în public a fost în iunie 2009, la un eveniment organizat la Monte Carlo.

În noiembrie anul acesta, jurnaliştii de la publicaţia Bunte au vizitat oraşul românesc de unde este originară Simona, un model de succes, pentru a-i intervieva pe mama şi prietenii acesteia. Potrivit publicaţiei, aceasta şi-a început cariera de dansatoare într-un club local, pentru ca apoi să plece în Vest pentru a lucra ca model, cunoscându-l astfel pe prinţul Ernst August.

Caroline pare a avea ghinion în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale: a fost căsătorită cu Philippe Junot, de care a divorţat, căsătorindu-se ulterior cu Stefano Casiraghi, care a murit într-un accident. Ernst August, despre care se spune că a fost dependent de alcool, a fost amendat cu 150.000 de lire sterline şi a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare pentru comportament violent , injurii şi ameninţări, în trei incidente separate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici