Eroul din franciza de succes "Taxi", implicat într-un nou scandal: De ce a depus un taximetrist plângere împotriva acestuia

Actorul francez Samy Naceri, renumit pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat de-a lungul anilor, va fi din nou anchetat, după ce un şofer de taxi din Paris a depus o plângere împotriva acestuia, a declarat joi o sursă judiciară.

4391 afișări
Imaginea articolului Eroul din franciza de succes "Taxi", implicat într-un nou scandal: De ce a depus un taximetrist plângere împotriva acestuia

Samy Naceri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul este acuzat de exhibiţionism, plângerea fiind depusă miercuri în justiţie.

Actorul, renumit pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat de-a lungul anilor, care a fost deja condamnat în iulie 2011 pentru exhibiţionism, după ce şi-a arătat posteriorul în public, în timpul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, s-a certat de această dată cu un şofer de taxi, într-un cartier şic parizian.

Starul francez a coborât din acel taxi, l-a insultat pe taximetrist şi şi-a exhibat penisul, a declarat şoferul de taxi, care a depus plângere în justiţie, potrivit primelor elemente din această anchetă.

Ancheta a fost încredinţată comisariatului local de poliţie.

Pe 22 mai 2011, în faţa hotelului Martinez din Cannes, în timpul Festivalului de Film de pe Croazetă, actorul şi-a dat pantalonii jos şi şi-a arătat posteriorul în faţa unui grup de tineri care îi ceruseră să se lase fotografiat alături de ei.

Cu câteva zile mai devreme, Samy Naceri proferase insulte la adresa unor poliţişti, după ce i s-a refuzat accesul la o petrecere privată pe o plajă din Cannes.

În ambele cazuri, actorul a fost arestat, iar apoi eliberat.

În iulie 2011, Samy Naceri şi-a dat jos pantalonii scurţi, pe Croazetă, exhibându-şi sexul în faţa unei tinere în vârstă de 15 ani, aflată într-o cafenea, alături de tatăl şi de fratele ei mai mic. Actorul a fost condamnat la plata unei amenzi de 10.000 de euro. Naceri a fost încarcerat şi în oraşul Grasse, unde a ispăşit o pedeapsă de 16 luni de închisoare, după ce l-a agresat cu un cuţit pe bărbat, în ianuarie 2009.

Eroul din seria "Taxi", în vârstă de 51 de ani, a avut numeroase probleme cu justiţia franceză în ultimii ani, fiind arestat pentru comiterea unor acte de violenţă, conducerea automobilului fără permis, în stare de ebrietate şi cu exces de viteză, care i-au adus numeroase condamnări.

Samy Naceri a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită rolului şoferului descurcăreţ din seria de succes "Taxi". El a primit în 2006, împreună cu ceilalţi actori din lungmetrajul "Zile de glorie", premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici