Escrocherie ANTI-5G. Stick "de protecţie" vândut cu 315 euro celor care se opun tehnologiei de mare viteză. Ce face de fapt

  • Opozanţii tehnologiei 5G susţin că antenele instalate emit radiaţii letale
  • O firmă îi vizează direct pe aceştia şi le propune aşa numitele stickuri anti-5G
  • Experţii spun că este vorba despre stickuri de 1 euro vândute cu 315 euro
4362 afișări
Imaginea articolului Escrocherie ANTI-5G. Stick "de protecţie" vândut cu 315 euro celor care se opun tehnologiei de mare viteză. Ce face de fapt

Escrocherie ANTI-5G. Stick "de protecţie" vândut cu 315 euro celor care se opun tehnologiei de mare viteză. Ce face de fapt

Evoluţia tehnologiei de mare viteză 5G şi instalarea antenelor care să o facă posibilă au stârnit discuţii aprinse. Adepţii teoriilor conspiraţioniste spun că aceste antene emit radiaţii care îi pot îmbolnăvi pe oameni, deşi fizicienii îi contrazic. Pe de altă parte, unii merg mai departe şi vorbesc despre o distopie în care oamenii vor fi controlaţi cu ajutorul tehnologiei.

ESCROCHERIE "ANTI 5G"

Pentru a profita de necunoscutele din jurul 5G, o firmă a început să vândă aşa numite stickuri de protecţie. Le-a numit "5GBioShield".
 
Vândut cu 283 lire sterline, respectiv 315 euro, un astfel de stick funcţionează, potrivit site-ului care îl comercializează "datorită unui catalizator holografic nano-strat".
 
În realitate, spun experţii în securitate de la Pen Test Partners, acest produs nu este decât un stick cu o capacitate de 128 megabiţi, care are ataşat un LED şi un mic circuit specific stickurilor normale.
 
BBC scrie că fondatorii firmei BioShield Distribution, Anna Grochowalska şi Valerio Laghezza, sunt împlicaţi într-o altă afacere "minune". Ei vând un supliment alimentar numit Klotho Formula.
 
Firma susţine că nu poate face publice informaţiile privind tehnologia stick-ului pentru ca aceasta să nu fie furată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici