Este cea mai PUTERNICĂ femeie din lume. Cum s-a transformat Michelle OBAMA de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Michelle Obama a fost unul dintre principalele atuuri ale Barack Obama în campania electorală, ea depăşindu-şi soţul în sondajele de popularitate. Prima Doamnă a Americii nu poate trece neobservată, mai întâi datorită taliei sale, ea având 1,80 metri, dar şi prin personalitatea şi charisma sa: caldă, zâmbitoare, glumeaţă şi gata de o îmbrăţişare americană.

7615 afișări
Imaginea articolului Este cea mai PUTERNICĂ femeie din lume. Cum s-a transformat Michelle OBAMA de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Michelle Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Obama, în vârstă de 48 de ani, prima doamnă de culoare de la Casa Albă, nu a trecut neobservată nici în alte perioade din viaţa ei.

"Am avut un tată şi un frate care au crezut că sunt frumoasă, iar ei m-au făcut să mă simt astfel în fiecare zi", a declarat Michell Obama pentru revista People, scrie In Style.

Michelle Robinson s-a născut la 17 ianuarie 1964, ea fiind fiica unor angajaţi de nivel mediu din Chicago.

Ea a devenit un avocat strălucit, cu studii la Princeton şi Harvard.

În 1992, ea a devenit soţia lui Barack Obama. Cei doi au împreună două fiice: Malia, 14 ani, şi Sasha, 11 ani.

Dacă în urmă cu patru ani era reticentă să se instaleze la Casa Albă, Michelle Obama a îmbrăţişat progresiv şi cu din ce în ce mai mult entuziasm şi succes atribuţiile de Primă Doamnă (First Lady) a ţării.

GALERIE FOTO

Ea este "femeia cea mai populară din ţară, o emblemă a modei şi o entuziastă a nutriţiei, astfel încât cea mai dură critică lansată împotriva ei este aceea că este calificată adeseori drept dădaca naţională", a apreciat Howard Kurtz, de la Newsweek.

Acuzată la începutul mandatului că se amestecă în afacerile preşedinţiei, Michelle Obama este comparată în prezent cu Jackie Kennedy, pentru toaletele sale moderne.

Barack Obama, al 44-lea preşedinte al Statelor Unite şi primul afroamerican aflat la conducerea primei puteri mondiale, a fost reales pe 6 noiembrie pentru un nou mandat de patru ani. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici