Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum s-a schimbat ANGELINA JOLIE de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Cu buzele ei pline şi cu ochii albaştri, fiica lui Jon Voight şi a MarchelineI Bertrand promitea chiar de la 11 ani că va deveni o frumuseţe. Astăzi, nimeni nu-i contestă Angelinei Jolie statutul de star mondial şi faptul că este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

24379 afișări
Imaginea articolului Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum s-a schimbat ANGELINA JOLIE de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Angelina Joilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina s-a remarcat încă din adolescenţă, când a devenit model, în timp ce studia actoria.

La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand şi de iubitul acesteia, şi a renunţat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.

Actriţa s-a remarcat în 1998, când a primit un premiu Golden Globe pentru rolul din serialul TV "George Wallace", iar anul 1999 a însemnat consacrarea sa la Hollywood, odată cu succesul venit după "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care a câştigat şi un Oscar.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft". Ea a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Gia", "A Mighty Heart" şi "Dl şi dna Smith".

În 2011, actriţa a avut câteva apariţii în care a stârnit îngrijorarea, deoarece unele zvonuri spuneau că ar supravieţui cu doar 600 de calorii pe zi.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici