Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film

Actorul spune că "Before Midnight", cel mai recent film al său, l-a ajutat să treacă peste durerea sufletească provocată de divorţul de Uma Thurman pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul unei veri perfecte.

528 afișări
Imaginea articolului Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film

Ethan Hawke s-a vindecat de tristeţe prin noul său film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hawke a recunoscut că a scris din experienţele trăite atunci când a trebuit ca, în urma divorţului, să încredinţeze copiii mamei lor, iar la finalul fiecărei vacanţe de vară petrecute alături de ei trebuia să se despartă de aceştia, scrie contactmusic.com.

"Orice persoană care a trecut printr-un divorţ ştie că acea tranziţie de la finalul verii - când, de obicei, pentru un tată este cea mai lungă perioadă din an când îşi poate petrece timpul cu copilul său - este foarte dureroasă. Te confrunţi cu efectele adverse ale divorţului, printre care şi acesta. Pentru mine, este mereu un moment dureros", a spus Ethan Hawke pentru Entertainment Weekly.

Hawke are doi copii cu actriţa Uma Thurman, de care a divorţat în 2004. În 2008 el s-a recăsătorit cu Ryan Shawhughes-Hawke cu care mai are doi copii. Ryan a fost, pentru o scurtă perioadă bona copiilor lui Ethan cu prima lui soţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici