Ethan Hawke se însoară

Actorul american Ethan Hawke şi iubita sa, Ryan Shawhughe, care este însărcinată, se vor căsători în curând, potrivit presei americane, informează accesshollywood.com.

14 afișări
Imaginea articolului Ethan Hawke se însoară

Ethan Hawke se însoară (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit publicaţiei americane New York Post, care citează surse apropiate cuplului, Hawke şi iubita sa au făcut, marţi, o cerere pentru autorizaţia de căsătorie la primăria din New York.

Hawke, în vârstă de 37 de ani, se află la a doua căsătorie. Actorul a divorţat de actriţa Uma Thurman în 2004, după o căsătorie care a durat şase ani. Cele două staruri au împreună doi copii.

Relaţia dintre Hawke si Ryan, fosta dădacă a copiilor pe care îi are cu Thurman, durează de mai bine de doi ani, însă cuplul este foarte discret.

În ianuarie, purtătorul de cuvânt al actorului a anunţat că acesta şi actuala sa iubită aşteaptă un copil, fără a oferi alte detalii.

Hawke a devenit celebru în 1988, cu partitura din filmul "Cercul poeţilor dispăruţi". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, jucând, printre altele, în "Colţ Alb", "Cu picioarele pe pământ", "Marile speranţe", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus".

În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instrucţie", unde a jucat alături de Denzel Washington.

Ethan Hawke este o persoană care nu s-a mulţumit să se limiteze la cariera de actor, el debutând ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este şi autorul cărţii "Miercurea cenuşii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici