Ethan Hawke urmează să fie tată pentru a patra oară

Actorul Ethan Hawke urmează să fie tată pentru a patra oară, soţia sa, Ryan, fiind însărcinată cu al doilea copil al lor.

38 afișări
Imaginea articolului Ethan Hawke urmează să fie tată pentru a patra oară

Ethan Hawke urmează să fie tată pentru a patra oară (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"(Ryan) este însărcinată în luna a cincea şi se vede foarte clar", a spus sursa citată. "Cuplul nu ştie sexul copilului, dar... Clementine îşi doreşte foarte mult un frăţior", a declarat o sursă pentru revista Us Weekly, citată de accesshollywood.com.

"Are o burtică adorabilă, ca o minge de baschet", a spus o altă sursă.

Primul copil al lui Ethan Hawke şi Ryan, Clementine, s-a născut în iulie 2008.

Actorul în vârstă de 40 de ani mai are doi copii din căsnicia cu Uma Thurman, pe Maya, în vârstă de 12 ani, şi Levon, de nouă ani.

Un reprezentant al actorului a declarat pentru Access Hollywood că nu face comentarii privind viaţa personală a clientului său.

Ethan Hawke a devenit celebru în 1988, cu rolul din filmul "Cercul poeţilor dispăruţi". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, actorul jucând, printre altele, în "Colţ Alb", "Cu picioarele pe pământ", "Marile speranţe", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus". În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instrucţie", unde a jucat alături de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutând ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este autorul cărţii "Miercurea cenuşii".

Actorul a venit la Bucureşti în octombrie 2009, pentru a participa la Balul de Halloween organizat de mama sa, Leslie Hawke, care conduce Asociaţia Ovidiu Rom, ce are programe dedicate educaţiei copiilor defavorizaţi. Organizat din 2005, Balul de Halloween are scopul de a strânge donaţii pentru această cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici