"Eurovi-zâna" - mascota Selecţiei Naţionale Eurovision 2010

"Eurovi-zâna" a fost aleasă mascota Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, în urma unei jurizări desfăşurate marţi, dintr-un total de peste 300 de lucrări înscrise în concurs, informează TVR, organizator al evenimentului.

33 afișări
Imaginea articolului "Eurovi-zâna" - mascota Selecţiei Naţionale Eurovision 2010

"Eurovi-zâna" - mascota Selecţiei Naţionale Eurovision 2010

Jurizarea machetelor înscrise în concursul "Creează mascota Eurovision 2010 în România" s-a desfăşurat marţi, la sediul TVR.

La concurs au fost înscrise peste 300 de lucrări, trimise de concurenţi de toate vârstele (de la 7 la 64 de ani), din întreaga ţară. După studierea atentă a tuturor lucrărillor, juriul a decis că cea mai bună propunere de mascotă este "Eurovi-Zâna", realizată de Carmen Dumitrescu Ştefania, din Bucureşti. Astfel, autoarea a câştigat premiul de 500 de euro pus în joc, iar creaţia sa, după ce va suferi mici modificări, va avea un rol aparte în Selecţia Naţională Eurovision 2010 şi va însoţi echipa României la Oslo, la Finala Eurovision.

În acest moment, la TVR se desfăşoară filmările la videoclipurile celor 16 finalişti, ce vor fi ulterior difuzate atât online, cât şi la televizor.

Selecţia Naţională Eurovision 2010 va avea loc pe 6 martie, la Circul "Globus" din Capitală. Prezentatorii galei vor fi Horia Brenciu şi Valentina Pelinel, iar Olsen Brothers, câştigătorii Eurovison 2000, vor fi invitaţii speciali ai evenimentului.

Finala concursului Eurovision se va desfăşura în data de 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici