Eurovision: 200 de piese înscrise pentru selecţia naţională

Un număr de 200 de piese au fost înscrise la selecţia românească pentru concursul Eurovision 2008, care se va desfăşura în luna mai, la Belgrad, în Serbia, înscrierile încheindu-se miercuri, la ora 18.00, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai TVR.

2 afișări
Imaginea articolului Eurovision: 200 de piese înscrise pentru selecţia naţională

Eurovision: 200 de piese înscrise pentru selecţia naţională

Potrivit TVR, compozitorii care au dorit să-şi înscrie piesele pentru selecţia naţională a concursului Eurovision 2008 au putut face acest lucru începând din 22 decembrie, perioada de înscrieri încheindu-se marţi, la ora 18.00.

Printre cei care s-au înscris la selecţia românească pentru concurs se află şi artişti din Israel, Malta, Slovenia şi Suedia,după cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai TVR, organizator al evenimentului, din partea României.

Între 16 şi 17 ianuarie, un juriu specializat va alege 24 de piese care vor intra apoi în cele două semifinale, programate pentru 9, respectiv 16 februarie.

Finala Naţională Eurovision, care va cuprinde 12 piese rămase în concurs în urma semifinalelor, va avea loc pe 23 februarie.

Regulamentul concursului şi informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul TVR, la adresa http://www2.tvr.ro/eurovision/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici