Eurovision 2011: Videoclipul piesei "Change" a trupei Hotel FM, filmat la Castelul Bran şi Bâlea Lac

Videoclipul melodiei "Change" a trupei Hotel FM, care reprezintă România la Eurovision 2011, a fost filmat în destinaţii turistice din ţară, precum Castelul Bran, Bâlea Lac şi Salina Turda, urmând să fie difuzat în premieră, sâmbătă, pe site-ul TVR, informează Televiziunea Publică.

161 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2011: Videoclipul piesei "Change" a trupei Hotel FM, filmat la Castelul Bran şi Bâlea Lac

Eurovision 2011: Videoclipul piesei "Change" a trupei Hotel FM, filmat la Castelul Bran şi Bâlea Lac (Imagine: TVR)

TVR a finalizat în aceste zile videoclipul melodiei "Change", care reprezintă România la concursul Eurovision 2011 din Germania.

Videoclipul piesei "Change" va putea fi urmărit în premieră pe www.tvr.ro/eurovisionromania din 12 martie, după care va începe difuzarea lui pe posturile TVR.

Acest videoclip va fi predat, începând de luni, tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an şi va fi trimis apoi către jurnalişti, fani, radiodifuzori şi site-uri internaţionale specializate pe Eurovision.

Clipul "Change" este o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production. Producător este Elena Ştirbescu, regia îi aparţine lui Dan Manoliu, iar montajul este semnat de Cristian Grosu.

Videoclipul a fost filmat la jumătatea lunii februarie 2011 în câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice româneşti: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran - Moeciu. Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea unde exista riscul ca aceasta să rămână blocată pe munte din cauza viscolului.

În ciuda gerului din cele patru zile de filmare, întreaga echipă s-a bucurat de căldură şi ospitalitate din partea gazdelor, indiferent de locaţie, potrivit Televiziunii Publice. Astfel, conducerea Primăriei Turda a ajutat echipa cu cazarea şi filmarea la Salina Turda şi a adus circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.

Concursul Eurovision va avea loc la Düsseldorf pe 10, 12 şi 14 mai. Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 38 de ţări.

Trupa Hotel FM, care a câştigat selecţia naţională a competiţiei, va concura în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, alături de artişti din Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Macedonia, Irlanda, Israel, Letonia şi Slovenia.

Trupa Hotel FM - formată din David Bryan (voce), Gabriel Băruţa (pian & backing vocals) şi Alex Szus (tobe) - a obţinut, în urma finalei naţionale, un total de 22 de puncte - 12 de la juriu şi 10 de la public.

Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision se va desfăşura în Germania, după ce Lena a câştigat competiţia de anul trecut, cu piesa "Satellite". În 2010, Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea în celebrul concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici