Eurovision 2019: Reprezentanta României, reacţii pozitive la a doua repetiţie oficială/ Când va intra în competiţie Ester Peony | FOTO, VIDEO

Eurovision 2019. Ediţia de anul acesta a concursului muzical Eurovision 2019 începe marţi, la Tel Aviv, în Israel, iar reprezentanta României, Ester Peony, s-a bucurat de reacţii pozitive la a doua repetiţie oficială, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de TVR.

1043 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2019: Reprezentanta României, reacţii pozitive la a doua repetiţie oficială/ Când va intra în competiţie Ester Peony | FOTO, VIDEO

Eurovision 2019: Reprezentanta României, reacţii pozitive la a doua repetiţie oficială/ Când va intra în competiţie Ester Peony | GALERIE FOTO

Eurovision 2019. Ester Peony a avut o apariţie surprinzătoare la repetiţii

Ester Peony a surprins jurnaliştii şi organizatorii prezenţi vineri la Expo Tel Aviv, urcând, de această dată, pe scena Eurovision cu vestimentaţia complet accesorizată şi purtând pe mână machiajul care simbolizează mesajul piesei, "On a Sunday".

Echipa Eurovision România a decis să nu divulge aceste detalii până la ultima repetiţie individuală, schimbarea fiind imediat observată şi apreciată de echipa de producţie şi presa acreditată la eveniment.

"Am urmărit cu atenţie înregistrarea de la prima sesiune de repetiţii, pentru a-mi îmbunătăţi apariţia scenică. Astăzi, am urcat pe scenă cu ţinuta completă, inclusiv accesoriile, aşa cum voi intra şi în concurs, pe 16 mai. Am adăugat şi machiajul pe mână şi accesoriile care aduc detaliul de culoare, creând un contrast important pentru a-mi pune personajul în valoare", a declarat reprezentanta României.

Ester şi echipa au trecut, vineri, prin cea de-a doua experienţă pe scena de la Expo Tel Aviv, după trei zile în care producătorii evenimentului au pus în aplicare indicaţiile primite în urma primei repetiţii.

A doua sesiune a decurs foarte bine pentru artiştii români. Primele imagini pot fi văzute mai jos.

Imagini de la pregătirile pentru Eurovision 2019, dar şi cadre inedite cu artiştii în decorul oraşului de la Marea Mediterană pot fi urmărite în emisiunea "Destinaţia Tel Aviv", zilnic, de la ora 19.55, la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional şi online pe TVR+, până în data de 18 mai.

Eurovision 2019. Când va urca pe scenă Ester Peony

Prima semifinală a concursului Eurovision 2019 va avea loc pe 14 mai.

Ester Peony, reprezentanta României la ediţia din acest an, cu piesa "On a Sunday", va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta României, în a doua semifinală participă: Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Finala Eurovision 2019 va avea loc pe 18 mai.

Reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, a câştigat concursul Eurovision 2018, care a avut loc la Lisabona, Portugalia.

Anul trecut a fost pentru a patra oară când Israelul a câştigat concursul Eurovision. Cel mai recent a fost în 1998, când Dana International a devenit primul artist transgender care câştigă concursul Eurovision. Dana International a mai participat şi în 2011 la această competiţie muzicală, dar nu a reuşit să se califice în finală.

Prima ediţie Eurovision a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici