Eva Herzigova la 39 de ani. Cum arată celebrul fotomodel fără machiaj - FOTO

Eva Herzigova, celebrul fotomodel de origine cehă, şi-a obişnuit fanii să arate spectaculos indiferent de vârsta pe care o are. Herzigova a fost văzută recent în capitala Angliei fără machiaj şi cu o ţinută care o caracterizează perfect drept o mamă aflată la cel de-al treilea copil.

1606 afișări
Imaginea articolului Eva Herzigova la 39 de ani. Cum arată celebrul fotomodel fără machiaj - FOTO

Eva Herzigova (Imagine: Hepta)

Sarcina actuală poate fi resimţită pe fizicul şi aspectul Evei Herzigova, iar fotomodelul nu se fereşte prea mult să ascundă acest lucru. Chiar dacă era cunoscută drept unul dintre cele mai frumoase modele ale lumii, Herzigova este mult schimbată la cei 39 de ani pe care îi are, comparativ cu felul în care arăta cu ceva timp în urmă. 

Eva Herzigova a fost văzută recent în centrul Londrei făcând cumpărături, însă, starea sa fizică a uimit privitorii. Herzigova a renunţat la machiajul spectaculos şi ţinutele care îi pun corpul în valoare şi a adoptat un set de haine care nu o avantajează în niciun fel.  

Îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare neagră şi o bluză largă, modelul ceh a străbătut o serie de magazine londoneze pentru a-şi cumpăra cele necesare şi a înfăţişat un aspect obosit şi mult schimbat faţă de ceea ce fanii Herzigovei erau obişnuiţi să vadă, scrie dailymail.co.uk.  

Eva Herzigova este mama a doi copii şi momentan este însărcinată cu cel de-al treilea, pe care ar urma să îl nască la finalul acestei primăveri.     

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici