Eva Longoria a fost muşcată de o maimuţă - FOTO

Actriţa Eva Longoria a fost muşcată de o maimuţă, pe o plajă din Columbia, în timpul vacanţei de sfârşit de an a vedetei, potrivit contactmusic.com.

20 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria a fost muşcată de o maimuţă - FOTO

Eva Longoria a fost muşcată de o maimuţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eva Longoria, în vârstă de 39 de ani, celebră pentru rolul din serialul "Neveste disperate/ Desperate Housewives", îşi petrece vacanţa de sfârşit de an în Cartagena, în statul sud-american Columbia. Vedeta a publicat, luni, pe contul său de pe platforma online Instagram, o fotografie în care apare pe o plajă, cu gura larg deschisă şi cu grimase de durere pe chip, în timp ce o maimuţă mică o muşcă de mâna dreaptă.

Fotografia este acompaniată de textul "Maimuţa asta m-a muşcat! Vremuri bune totuşi, drăguţ".

Eva Longoria, care a fost inclusă, în 2014, de The Hollywood Reporter în topul celor mai influente 25 de vedete latino din showbiz-ul american, a devenit celebră datorită personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici