Eva Longoria are vânătăi de la dansul la bară - FOTO

Actriţa Eva Longoria a postat pe Twitter o imagine în care îşi arată rănile şi vânătăile provocate de dansul la bară pe care îl exersează.

525 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria are vânătăi de la dansul la bară - FOTO

Eva Longoria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 36 de ani a postat o imagine în care arată semne de arsură şi vânătăi pe mâini, provocate de antrenamentele pentru un dans la bară ce va apărea într-un episod din noul sezon al serialului "Neveste disperate", scrie dailymail.co.uk.

"Rănile mele de la dansul la bară! Aşteptaţi să vedeţi noul episod din "Neveste disperate". Este ilar! Merită durerea!" a scris vedeta pe Twitter.

Eva a muncit din greu pentru a se pregăti pentru sezonul opt din serialul care a făcut-o faimoasă, în care personajul ei, Gabrielle Solis, îşi va arăta talentul de dans la bară.

Actriţa a luat lecţii de dans la o sală de gimnastică din Los Angeles pentru a se asigura că secvenţele din film vor fi credibile.

Eva Longoria nu este însă complet străină acestui tip de dans. Actriţa şi-a mai arătat mişcările în 2009, în cadrul unui interviu cu George Lopez la emisiunea "Lopez Tonight".

Sezonul opt al serialului "Neveste disperate" va avea premiera în Statele Unite pe data de 25 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici