Eva Longoria, cu sânul la vedere într-o emisiune TV - VIDEO

Actriţa Eva Longoria a avut probleme legate de garderobă în emisiunea lui David Letterman, unde i s-a văzut un sân din costumul pe care l-a purtat. Îmbrăcată în pantaloni scurţi şi un sacou decoltat, vedeta a impresionat audienţa show-ului, scrie Daily Mail.

525 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria, cu sânul la vedere într-o emisiune TV - VIDEO

Eva Longoria, cu sânul la vedere într-o emisiune TV - VIDEO

Letterman a glumit pe tema vestimentaţiei actriţei încă de când aceasta a intrat în platoul emisiunii.

"Aceasta este doar o parte dintr-un costum", i-a spus el Evei, care a izbucnit în râs atunci când nasturele sacoului s-a descheiat, lăsând la vedere o parte din sânul stâng al vedetei.

"Îmi pare rău...dar nu ai văzut nimic" a fost replica pe care Longoria i-a spus-o lui Letterman în timp ce îşi acoperea pieptul.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a fost invitată în emisiunea lui David Letterman pentru a vorbi despre noua sa carte de bucate, intitulată "Bucătăria Evei: Gătind cu dragoste pentru familie şi prieteni".

"Da, gătesc. Jumătate dintre reţetele din carte sunt din familia mea. Am crescut cu mâncare mexicană şi americană, aşa că în carte este un amestec între aceste două tipuri de bucătării", a declarat Longoria.

Eva Longoria a devenit cunoscută odată cu rolul din serialul de televiziune "Desperate Housewives/Neveste disperate". Vedeta s-a despărţit în toamna anului trecut de soţul ei, jucătorul francez de baschet Tony Parker, actriţa americană depunând actele de divorţ în luna noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici