Eva Longoria duce o viaţă de femeie casnică (Galerie foto)

Actriţa americană Eva Longoria, considerată cea mai sexy apariţie din serialul "Neveste disperate", a declarat că duce o viaţă de femeie casnică, în Texas, unde locuieşte alături de soţul său, Tony Parker, relatează linternaute.com.

209 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria duce o viaţă de femeie casnică (Galerie foto)

Eva Longoria duce o viaţă de femeie casnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Galerie foto

Reporter: Care este cel mai bun truc pentru a te menţine în formă?

Eva Longoria: Mă antrenez mult şi mănânc bine: cred că aceste două elemente nu pot fi disociate. Îmi place energia pe care mi-o dau.

Rep.: Cum este viaţa ta, în Texas?

E.L.: Foarte simplă. Viaţa mea gravitează în jurul baschetului: asist la meciurile de baschet şi gătesc pentru soţul meu. Doar asta facem - mâncăm şi mergem la meciuri. Este o viaţă foarte normală pentru oraşul San Antonio.

Rep.: Ce a schimbat celebritatea în viaţa ta?

E.L.: Ţi se schimbă viaţa privată, toată lumea crede că ştie cine eşti cu adevărat. Astăzi, cu atât mai mult, graţie internetului şi paparazzilor, presiunea asupra celebrităţilor a devenit şi mai mare. Se acordă recompense pentru zvonuri sau pentru fotografii compromiţătoare şi trebuie să fii mai atent ca în trecut. Există anumite părţi bune, dar şi alte părţi proaste ale celebrităţii.

Eva Longoria s-a născut pe 15 martie 1975 în localitatea Corpus Christi din Texas. Pasiunea pentru cinematografie s-a născut foarte devreme, iar ea a decis să o transforme într-o profesie. Cu toate acestea, Eva Longoria şi-a continuat studiile universitare şi a obţinut o diplomă în ştiinţe.

Longoria s-a lansat în cinematografie participând la un concurs destinat tinerelor talente, care a adus-o la Los Angeles. Tânăra actriţă a susţinut foarte multe audiţii şi a fost distribuită într-un episod din celebrul serial de televiziune al anilor '90, "Beverly Hills 90210". Între timp, adolescenta denumită "răţuşca cea urâtă", în special datorită faptului că măsoară doar 157 de centimetri, a devenit Miss Corpus Christi în anul 1988.

Anul 2001 a reprezentat momentul "exploziei" Evei Longoria, actriţa obţinând rolul Isabellei Brana din celebrul serial american "The Young and The Restless/ Tânăr şi neliniştit". În 2003, actriţa şi-a făcut debutul pe marele ecran, jucând în lungmetrajul "Snitch'd", iar apoi a prezentat şi a fost coproducătoarea emisiunii de televiziune "Hot Tamales Live: Spicy, Hot and Hilarious", care a avut un mare succes în Statele Unite.

În 2004, Eva Longoria a devenit Gabrielle Solis, cel mai sexy personaj din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". În 2005, celebra actriţă americană a semnat primul ei contract publicitar cu brandul L'Oréal, iar în 2007 s-a căsătorit cu talentatul şi foarte mediatizatul jucător francez de baschet Tony Parker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici