Eva Longoria este filantroapa anului

Actriţa Eva Longoria, o cunoscută activistă pentru drepturile omului, dar şi star al serialului TV "Neveste disperate", a primit titlul de filantroapa anului din partea revistei The Hollywood Reporter (THR), potrivit site-ului oficial al publicaţiei.

60 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria este filantroapa anului

Eva Longoria este filantroapa anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul de luni al revistei The Hollywood Reporter pune accentul pe acţiunile caritabile desfăşurate de Eva Longoria Parker. THR va organiza, totodată, o petrecere privată, luni seară, în West Hollywood, în onoarea actriţei americane.

Eva Longoria a primit acest premiu datorită implicării ei totale în sprijinirea cauzelor umanitare şi pentru angajamentul ei faţă de cauza comunităţilor latino.

Starul din serialul TV "Neveste disperate" este purtătoarea de cuvânt a asociaţiei Padres Contra El Cancer (Părinţi împotriva Cancerului), o organizaţie nonprofit care doreşte să amelioreze condiţiile de viaţă ale copiilor latino bolnavi de cancer şi ale familiilor lor. Eva Longoria este membru al acestei organizaţii din 2003 şi de atunci a vizitat numeroşi copii în spitale.

În 2006, actriţa americană a înfiinţat Eva's Heroes, o organizaţie nonprofit în oraşul ei, San Antonio, care asigură un program educaţional intensiv, în regim after-school, pentru copiii cu dizabilităţi.

Actriţa a fost, totodată, producător executiv, în colaborare cu asociaţia Shine Global, al filmului "The Harvest", un documentar care prezintă condiţiile mizere de trai a 500.000 de copii de fermieri din America, dintre care cei mai mulţi sunt de origine latino.

Eva Longoria s-a lansat ca actriţă participând la un concurs destinat tinerelor talente, care a adus-o la Los Angeles. Tânăra actriţă a susţinut foarte multe audiţii şi a fost distribuită într-un episod din celebrul serial de televiziune al anilor '90 "Beverly Hills 90210". Adolescenta poreclită "răţuşca cea urâtă", în special pentru că are o înălţime de doar 157 de centimetri, a devenit Miss Corpus Christi, în anul 1988.

Anul 2001 a reprezentat momentul "exploziei" Evei Longoria, actriţa obţinând rolul Isabellei Brana din celebrul serial american "The Young and The Restless/ Tânăr şi neliniştit". În 2003, actriţa şi-a făcut debutul pe marele ecran, jucând în lungmetrajul "Snitch'd", iar apoi a prezentat şi a fost coproducătoarea emisiunii de televiziune "Hot Tamales Live: Spicy, Hot and Hilarious", care a avut un mare succes în Statele Unite.

În 2004, Eva Longoria a devenit Gabrielle Solis, cel mai sexy personaj din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". În 2005, celebra actriţă americană a semnat primul ei contract publicitar cu brandul L'Oréal, iar în 2007 s-a căsătorit cu talentatul şi foarte mediatizatul jucător francez de baschet Tony Parker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici