Eva Longoria evită scenele cu săruturi din "Neveste disperate"

Eva Longoria Parker, actriţă cunoscută pentru rolul său din "Neveste disperate", încearcă să îi convingă pe regizori că personajul ei nu ar trebui să joace în scene cu săruturi, ci cu îmbăţişări, declarând că nu suportă să sărute pe altcineva în afară de soţul ei, potrivit site-ului Contactmusic.com

695 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria evită scenele cu săruturi din "Neveste disperate"

Eva Longoria evită scenele cu săruturi din "Neveste disperate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, actriţa din "Neveste disperate" a sărbătorit, recent, un an de căsnicie cu jucătorul de baschet de la San Antonio Spurs, Tony Parker, şi a declarat că nu se poate obişnui cu ideea că trebuie să se sărute cu o altă persoană în afara soţului ei, chiar dacă este vorba de un sărut pe micile şi marile ecrane.

"Încerc întotdeauna să evit scenele cu săruturi: «Chiar trebuie să se sărute în scena aceasta? Nu se pot îmbrăţişa?». Reacţia regizorilor este următoarea: «Nu!»", a declarat Longoria, citată de revista Latina.

Longoria nu este singura actriţă din distribuţie care preferă să nu aibă parte de scene cu săruturi, actorul care joacă rolul soţului ei în "Neveste disperate" fiind de aceeaşi părere.

"Ricardo (Chavira) urăşte să mă sărute. Amândurora ne displac scenele cu săruturi", a mai spus Eva Longoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici