Eva Longoria s-a despărţit de iubitul ei, Eduardo Cruz

Actriţa americană Eva Longoria, una dintre vedetele serialului "Neveste disperate", s-a despărţit de iubitul ei, Eduardo Cruz, după o relaţie de circa un an, potrivit unei surse, citată de people.com.

292 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria s-a despărţit de iubitul ei, Eduardo Cruz

Eva Longoria s-a despărţit de iubitul ei, Eduardo Cruz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Longoria, în vârstă de 36 de ani, şi Eduardo Cruz, care este fratele actriţei spaniole Penelope Cruz, au fost fotografiaţi pentru ultima oară împreună în luna februarie, în timp ce urmăreau un spectacol de flamenco.

Cei doi au început să se afişeze împreună în public în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorţului Evei Longoria de jucătorul de baschet Tony Parker. Eva Longoria a divorţat de Tony Parker din cauza infidelităţii dovedite a acestuia.

Actriţa americană a declarat într-un interviu acordat recent ediţiei spaniole a revistei Vanity Fair că se consideră foarte norocoasă pentru faptul că l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate".

Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici